28 helmikuuta 2014

Vihdoin se LOMA!

Vihdoin ja viimein!! Onhan tätä jo ootettu! Ihanaaa!
Okeii,siirrytää vähä järkevämpään tekstiin, jos sellanen on mahollista.. 
Mulla on ollu oikein mukavat päivät, urheilua, rentoilua, loman odotusta, kesän odotusta, kaverien näkemistä, mitähän muuta? 
Ainiiiin, joku kysyi muffinien ohjetta, se on tulossa mahollisimman pian! Lupaan sen! :) 
Takas aiheeseen.. Nii mulla on suunnitelmat vielä auki.. Tänään nään yhtä ystävää pitkästä aikaa ja ens viikolla muita, ketä, riippuu siitä kumpaan suuntaa suomee päätän sitten lopulta lähtee.. Kummassaki päässä oottaa ystäviä, joita ei oo nähny pitkää aikaan, joten ei mikää helppo päätös, kohta oon vaa kotona.. xD Noeisentää :D   Saa nähä kumpaan päädyn..
En ehi nyt hirveesti höpötellä mitään, koska lähen ihan kohta Matkuksee näkee pitkästä aikaa ihanaa ystävää, ja tietysti yhtä ihania muita ystäviä, joita näkee vähän useemmin, koska asuvat samalla paikkakunnalla!<3
Tänää käytii tilaamassa/ostamass lasit, esittelen ne sitten kuhan ne n.2 viikon päästä kotiutuu. Sen aikaa saatte jännittää että minkälaiset hirvitykset päätin tilata.. :D
Nyt mun pitää kuitenkin mennä, että kerkiän saaha nää hiukset kuntoon, joten NAUTTIKAA LOMASTA!<3 ja ne jotka on koulussa ni ähähäähh.. :D okeii, eivaa.. Toivottavasti teillä oli mukava loma(millon nyt onkaa) ja nautitte siitä! :)








Tässä vähän esimakua kuvien muodossa ens postaukseen! ;) Jos kehtaan julkasta sen.. Saas nähä!



6 kommenttia:

  1. Sun blogi on ihan hyvä mutta välillä tosi epäselvä ja sun kirjotus tyyli on jotenkin vähän outo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta!:) Millä tavalla epäselvä? Pystytkö antaman esimerkkejä/esimerkin niin voisin pyrkiä parantamaan niitä kohtia?:)

      Poista
    2. Sä käytät liikaa huutomerkkejä ja muit merkkejä esim. 1/2, sulkumerkkejä tms :D t.eri ano

      Poista
    3. Niii ja sit jos laitat sydämen nii laitat iha sairaa monta ja siis sillei ett ns.leveennät sun tekstii merkeillä yms. Ja sit vaikka ett sun kuvat on jotsi netistä otettuja tai weheartitistä. Ku ois kiva et kuvaisit eneemmän ittees ja niii:)

      Poista
    4. Okei, kiitos kun kerroitte ni nyt voin muuttaa sitä!:) noi kuvat aina vähän riippuu siitä, että pystyykö joku ottamaan esim. asukuvia!:) tänään tulossa mm.asukuvia!

      Poista
    5. Niin sellanen unohtu sanoa, että nyt pitkään aikaan ei oo ollu netistä kuvia? Vai muistanko väärin? Pyrin nimittäi et max. kerra 2-3 kuussa ois netistä kuvat.

      Poista