16 maaliskuuta 2014

Juhlissa!
















Melkein koko eilinen päivä meni isomummin 90v. juhlissa. Oli ihan mukavat juhlat ja soitot meni ihan okei, en onneks töpänny mitenkään pahemmin, mitä nyt kerran nuotit tippu.. xD En onneks seonnu pahasti, koska laulu oli niin tuttu, että olisin osannu sen ilman nuottejakin. Asukuvat otettiin vasta juhlien jälkeen, joten hiukset ei oo ihan parhaalla tavalla.
Ylempänä kuvia sieltä!


9 kommenttia:

  1. onko sun jalat turvonnu vai onko ne aina noi paksut varsinkin nilkat? :)

    VastaaPoista
  2. mitä kettua ano? kannattaa ens kerralla miettiä mitä tulee julkisesti kirjottaa toisen blogiin. Ei oo ees pokkaa haukkua omalla nimellä. Säälittävää. Kannattaa olla ens kerralla turpakiinni ja miettiä vähä eka enne ku tulee esittää tuommosia kysymyksiä. Tai hankkia ne rillit..... et näkee vähä paremmi.:DDDDDDDDDDD Ootsä oikeesti ihan tosissas ton kysymykses kans. Vielä hymiö perässä. Mitäää ? :o

    VastaaPoista
  3. Eka ano puhuu aivan totta. Toka ano: voisit vähän ystävällisemmin vastata. Eka ano kysyi ihan nätisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka nyt tommosee vikinää ystävällisesti jaksais vastata?!!!

      Poista
  4. Eka ja vika ano turpakii!! Toka ano on oikees ja Nooralla ei oo paksut jalat teil on varmaa itellänne ruikut rumat sääret ni teijän pitää tulla aukoo päätänne nooralle joka omistaa just täydelliset jalat!! Ja jokaisella on semmoset jalat ku on ja oli ne minkälaiset tahansa ei tarvi tulla anona kettuilee jostai Nii turhasta ja turhamaisesta asiasta ku millaset jalat ihmisellä on! Että menkää muualle ketää ei kiinnosta teijän vikinä. Kiitti hei.

    VastaaPoista
  5. hei nyt iisisti kaikki! jos joku haluaa tietää tuollaisia mielestäni yli meneviä asioita noorasta nii kysyköön "henkilökohtaisesti" tänne ei ole järkevää tuollaisia kirjoittaa, koska tietää mitä siit seuraa,. just tälläinen että toiset anot haukkuvat toisiaan, noorasta se ei välttämättä ole mukava että hänen blogissaan julkisesti haukutaan toisia! ei pahalla mutta toivottavasti ymmärrätte! :))

    VastaaPoista
  6. Olen eka ano: kukaan ei varmaan näköjään ymmärtänyt hymynaaman merkitystä. Hänellä on nåtit jalat ja noora on muutenkin tosi kaunis!!! Ja oikeesti mä en tarkottanu tota todellakaan pahalla kaikille tiedoksi! :) luulin että joku ees ymmärsi hymynaaman merkityksen mutta tämån perusteella ei kukaan! :)) käyn päivässä kattomassa varmaan 10 x tätä blogia että onko hän tehnyt pistauksia. :) ja noora sulla on iha sika hyvä blogi. Oon lukenu tätä siitä lähtien kun alotit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät!:) Toivon kuitenkin, että jatkossa tuollaiset kysymykset kysyttäisiin yksityisesti, niin ei tule väärinkäsityksiä ja mielenpahoituksia. Mm. sähköpostiosoite on Ota yhteyttä-välilehdessä, jonne voi laittaa tuontyyppiset kysymykset. Tiedän, että ymmärrätte mitä tarkoitan. Jatketaan positiivisella mielellä kesää kohti ja opitaan tästä! :)

      Poista