26 joulukuuta 2014

JOULUAATTO VIDEOLLA

Heipparallaa! Hyvää tapaninpäivää kaikille, nyt tulee meidän jouluaatosta video!
Tänä vuonna aattelin keskittyä videointiin enemmän, mutta kyllä niitä kuvia silti tuli varmaa parisataa, haha:D
Kuvasin kaikki manuaalitarkennuksella, koska vihaan sitä tarkennusääntä, vaikka videoitten äänet ei tässä koosteessa kuulukaan. Se on vaa nii ärsyttävä, jos kattoo niitä pelkkiä pätkiä ja sit siinä kuuluu se tarkennusääni kokoajan..
Meiän joulu meni lepposasti kotona suurimmaks osaks, mutta illalla pyörähettiin haudoilla serkkujen ja tätien kanssa, Saatiin myös jouluvieraita, kun serkut tuli käymään joulusaunassa täällä.
Oli kyllä niin rento joulu, niinkun aina ennenkin. Aamulla heräiltiin sitten kun jakso, syötiin puuroo(en kyllä ite jaksanu:D ), käytiin joulusaunassa, laitettiin viimesiä ruokia jouluaterialle, pukki kävi tuomassa lahjat, ilta meni rentoillessa ja menin jopa ihan kohtuu ajoissa nukkumaan. Ihan illalla en enää kuvaillu paljoa, mutta samoissa meinigeissä se meni kun päiväkin.
Nyt kuitenkin itse videoon. Editointi on ihan alkeellista, koska iMac on huollossa ja tällä koneella ei oo mitään muokkausohjelmia.. Oisin muuten oottanu että toinen kone tulee, mutta en tiiä aikaa millon, niin teen sen näin. Toivottavasti tykkäsitte ja oikein rentoa joulunaikaa kaikille!! <3
Tuun sitten joku päivä laittamaan kuvia meiän joulunajasta ja välipäivistä. Niitäkin nimittäin on ihan muutama kertyny, hupsiss. Joku sanokin, että se on ihmeempää, että mulla ei oo kamera kädessä, kun että on. :D



8 kommenttia:

  1. Toi oli tosi kiva :)! Mä haluisin tehä jonku maidein videolla mut en osaa muokata mitää ni eipä oikei voi xd kuvia kerty mulleki yli 500..xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Harjotus tekee mestarin, osaat varmasti!! :)
      Totakaa ei oo muokattu ku nuo tekstit tohon ja sitt leikattu joitain pätkiä.. koska youtuhella ei ihmeitä tehä:D
      Mullekki varnaa 200 vaikka kuvasin videopätkiäki, aimitelii bloggarit asialla? xd

      Poista
  2. Vähänkö kiva! Nyt sain jopa katottua ilman että se pätki koko ajan ku katoin koneella :D

    VastaaPoista
  3. HYvä video! Tee postaus lahjoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) En taia tehä niistä postausta, mutta sain 70-300mm objektiivin, jumppapallon, treenipaian, muistikortin, toiletlaukun ja ömm en muista muita:D Be tulee varmasti näkymään postauksissa!:)

      Poista
  4. Hei vähä kiva ku teit videon! Ihanalta näytti teidän aatto <3 osaisimpa itekki muokata videoita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se oli kyllä ihana!<3 Kyllä sä varmasti osaat, harjotus tekee mestarin!;) Eikö totakaa oo muokattu melkein yhtää:)

      Poista