12 huhtikuuta 2015

Haastetta

Tässä siis tää haaste jonka jo monet tietää eli siis sain 11 kysymystä joihin mun piti vastata ja olis pitäny keksii 11 uutta ja haastaa uusia, mutta en erikseen haasta ketään. Saa vastailla näihin kysymyksiin omassa blogissa jos haluaa. :) 

Iidan kysymykset:

1. Mitkä asiat saa sut rentoutumaan?

Tätä oliki hyvä miettiä nyt koeviikon aikaan. Mutta siis blogien lueskeleminen, ystävien kaa vietetty aika ja jutskailu, lenkkeily/sali, ihan vaan oleminen ja sisarusten kaa pelleilyt. Näitä kun tekee niin unohtaa kaikki koulujutut, haha.

2. Minkälaiset blogit saa sun kiinnostuksen heräämään?

Semmoiset, joissa on mielenkiintosta tekstiä ja hyvälaatusia kuvia!:) ja sit tietty esim. kavereiden blogeja lueskelen vaikka  niissä ei noita oiskaa mutta kaikissa kyllä on! Niistä muuten on tulossa postausta lähiaikoina.



3. Lukeeko moni sukulaisesi sun blogia?

Kyllä tietääkseni aika moni lukee! 

4. Minkälainen olis sun unelmapäivä?

Sellanen et ois kesäaamu, heräisin joskus 9-10aikoihin et ehtis tehä kaikkee. Oisin pikkuveljie tai joidenki ihanien pikkusten kaa jonku aikaa, kävisin tyylii puustos niitte kaa. Vietettäs ystävien kanssa laatuaikaa ja mukana ois myös sellasia ystäviä joita ei oo nähnyt liian pitkää aikaan, käytäs kaupassa ostaa hedelmii ja jätskii, kuvattas, ois lämmin ilma, käytäs loikoilemassa rannalla ja ottamas arskaa, ei ois kiire mihinkää ja ilta jatkus höpötyksellä ja muulla yömyöhään ja naurettas mahat kipeiks. Haluun tälläsen päivän kesällä!!! 

5. Miten kuvailisit sun vaatetyyliä?

Sellanen aika massatyyli. Farkkuu, neuleita, erilaisii trikoopaitoi, t-paitoja. Kesäsin hameet ja mekot. 
Noi kuuluu mun joka päiväsee vaatetukseen. 

 




6. Missä kouluaineissa oot erityisen hyvä?

Erityisen hyvä? Ömöm. Sanosin että ehkä kotsa tai musiikki? Myös terveystieto on ollu aina vahva aine.










7. Mitä kaikkea harrastat?

Urheilua eri muodoissa, kuvausta, pianonsoittoo, sit tietty bloggaaminen ja kaikkee "perus" harrastuksii. 

8. Mitkä asiat tekee sut iloseksi?

Hyvä ilma, ystävät, perhe, mukavat koulupäivät, se että on ihania serkkuja, kummipoitsu, lähestyvä kesä, kaikki tiedossa olevat huiput suunnitelmat, se että kohta alkaa vihdoin loma jnejne.Näitä riittää, kaikki arkiset pienet asiat. 

9. Ootko enemmän optimisti vai pessimisti?

Riippuu ihan tilanteesta. Yleensä optimisti.

10. Minkälaisesta tulevaisuudesta haaveilet? 

Semmoisesta, että olisin onnellinen siitä mitä olen saanut ja iloitsisin niistä. Olisi lapsia ja ihana mies. Omakotitalo. Koulutus ja olisin sairaanhoitajana. 

Katinan kysymykset:

1. Mitkä asiat saa sut onnelliseksi?

Ystävät, kevät, lähestyvä kesä, se että koeviikko on huomenna ohi ja saa olla ilman koulujuttuja ens tiistaihin asti.❤️ Samat asiat kuin tuossa ylemmässä mikä tekee iloseksi-kohdassa. 

2. Tykkäätkö olla enemmän yksin vai silleen että ympärillä on paljon ihmisiä?

Silleen että on ihmisiä ympärillä. Mutta välillä, tyylii kerra parii viikkoo haluun yleensä olla hetken niin että teen jotai omaa juttuu iha rauhassa, oli se lenkillä käynti tai jotain muuta.

3. Parhaimmat puolesi?

Kamu sano heti salamana et pirtee ku kysyin helppii tähä:D oon yleensä positiivinen ja nauran aivan liikaa. Aina toi nauraminen ei kyl oo nii hyvä asia mutta yleensä on. Kaverit on sanonu myös et osaan kuunnella ja auttaa. Tykkään myös siitä, koska haluun et kaikilla on kaikki hyvin❤️ 

4. Mitä ominaisuutta arvostat itsessäsi kaikista eniten?-Entä muissa?

Tota ekaa kohtaa mietin tooosi pitkään. 
Muissa arvostan sitä, että on oma itsensä, osaa nauttia pienistä asioista(yleensä), kertoo jos on jostain erimieltä tai huomaa jonkun vääryyden eli siis rehellisyyttä, tiettyyn asti avoimuutta ja näitä, mitä monet muutkin arvostaa. Mutta itsessä? Aivot lyö ihan tyhjää. 

5. Mikä on sun toiveammatti?

Sairaanhoitaja! Olen siitä täälläkin kirjottanu, eli siis haaveammatti pienestä asti:) 

6. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi?

Oon! Erittäin tyytyväinen.❤

7. Mitkä on sun lempiaineet koulussa/Missä aineissa olet hyvä?

Lempiaineita on oikeastaan kaikki taitoaineet ja sen lisäks terveystieto. Olen näissä eniten omalla vahvuusalueella eli oon näissä myös ihan hyvä, 8-10 tainnut aina olla nämä aineet.

8. Miksi aloitit bloggaamisen?

Alotin bloggaamisen lopulta hetken mielijohteesta, että nyt mä teen sen. Olin kuitenki miettiny tätä jo aiemmin. En osaa sanoa yhtä syytä, mutta yksi oli se, että pääsi kirjoittamaan, jakamaan fiiliksiä ja kuvia. 

9. Mikä on parasta bloggaamisessa?

Parasta on ehottomasti teiä kommentit. Ootte ihan parhaita!!❤️ Ja sen lisäks se että pääsee jakamaan kuvia ja kirjottelee.

10. Suhtaudutko uusiin asioihin positiivisesti vai negatiivisesti?

Positiivisesti. Haluun aina asnnoitua positiivisesti, ku lähen esim. työhaastatteluun koska ei siinä ole mitään hävittävää. Jos lähtee asenteella "en mä kuitenkaa pääse mut käympä ny pyörähtämäs tuolla" on paljon epätodennäköisempää että pääset sinne kun että ajattelee "mulla on samanlaiset mahollisuudet ku muillakin, oon vaan oma itteni ja katotaa mihin se riittää". Silloin saa paljon iloisemman kuvan ja semmoisen että tuo on oma itsensä. Okei tuo oli vähän huono esimerkki, mutta kuitenki positiivinen asenne messissä pääsee pitkälle elämässä:)


8 kommenttia:

  1. Kivakiva ku vastasit noihin;) ihanasä❤

    VastaaPoista
  2. Aiettä mikä postaus! Mää oon tass iha sanaton, en keksi mitä kirjottaa hahah
    Ps. Oot ihana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voisua.xd kiitti paljon, kiitokset menee noille kysymysten tekijöille!:)
      Ps. Sinäki muru oot aika ihana❤️

      Poista
  3. Kiva postaus tää! :)

    peeäs. Sain vihdoin liityttyä lukijaksi tällä mun uudella tilillä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tervetuloo;) vaikka ootki jo aiemmi lukenu tätä mut silti:)

      Poista